Zet u in per brief, sms of email

Als u zich inzet voor een actienetwerk ontvangt u regelmatig informatie waarmee u een protestbrief naar de autoriteiten of een solidariteitsbrief naar de slachtoffers van mensenrechtenschendingen kunt sturen. U kunt zich aansluiten bij het netwerk dat het best bij u past. Zo zijn er naast de traditionele schrijfacties voor de themanetwerken ook supersnelle sms- en e-mailnetwerken die in actie komen bij levensbedreigende situaties.

Bliksemactienetwerk
U ontvangt regelmatig per post, fax of e-mail beknopte Engelstalige informatie. Hierin staan aanwijzingen voor het opstellen van een reactie, die u vervolgens naar de desbetreffende autoriteiten stuurt.


E-mailactienetwerk

Weinig tijd? Geef u dan op voor het supersnelle e-mailnetwerk. Met één druk op de reply-knop verstuurt u uw protest naar de betreffende autoriteiten.

Smsactienetwerk
Ontvang eens per twee weken een sms-bericht van Amnesty over iemand in levensgevaar. Beantwoord dit bericht met de tekst JA en uw sms-protest wordt bliksemsnel doorgestuurd.Thema-actienetwerken

Via de thema-actienetwerken kunt u specifiek actievoeren op het gebied van homorechten, vrouwenrechten, de doodstraf en mensenrechtenactivisten.

Beroepsactienetwerken
Werkt u bij de politie of in de medische of juridische sector? Dan kunt u voor uw collega’s in andere landen in de bres springen.

Klik hier voor meer informatie.

Het resultaat van uw inspanningen kunt u regelmatig nalezen in de rubriek 'Goed Nieuws'.
 

 

12 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Twitter

Dubbel Facebook

facebook-eigenlogo

facebook vrouwengroepamnestynijmegen

 

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten.

Login Form