Zet u in per brief, sms of email

actienetwerken

Wereldwijd voert Amnesty actie voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Zonder uw steun is onze strijd niet mogelijk. Help mensen in nood: teken onze petities, stuur direct online een brief naar de autoriteiten of een kaartje aan een gevangene.

actie schrijfactieSchrijfacties Write for Rights
Brieven schrijven is Amnesty’s meest beproefde actiemethode. Iedere maand schrijven vrijwilligers van over de hele wereld brieven; voor gewetensgevangenen die al heel lang vastzitten en andere mensen die onze steun nodig hebben.

Klik hier om u zich aan te melden voor schrijfacties  
(iedere maand 1 email met daarin drie tot vijf schrijfacties)

actie urgentactionUrgent Actions
Iedere dag komen urgente zaken binnen van mensen voor wie nú actie nodig is. Bijvoorbeeld omdat ze worden gemarteld of dreigen te ‘verdwijnen’. Via onze website stuur je razendsnel een protest e-mail. Ontvang een seintje wanneer er nieuwe acties zijn.


Klik hier
om u zich aan te melden voor Urgent Actions
(maximaal 2 emails per maand)

actie spoedactieSpoedacties
Razendsnel actievoeren als iemand in gevaar is? Geef je dan op voor de supersnelle spoedacties. Je ontvang een actie-oproep per e-mail. Met één druk op de knop zet je je handtekening onder de petitie.Klik hier
om u zich aan te melden voor spoedacties per email (maximaal 3 emails per maand)
Klik hier om u zich aan te melden voor spoedacties per SMS (maximaal 2 sms-acties per maand. Kosten: €0,50 per deelname aan één actie)

actie groetenkaartStuur een groetenkaartje
Met jouw persoonlijke bericht een mensenrechtenactivist of gewetensgevangene steunen? Stuur met een paar klikken online een groetenkaartje!Meld je
nu aan en ontvang de nieuwste groetenacties in je mailbox (maximaal 6 e-mails per jaar)

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form