Verwante groepen

Boskapelgroep
In Nijmegen is er naast de lokale werkgroep nog een taakgroep actief, de Boskapelgroep. Taakgroepen zijn groepen die zich richten op één specifieke doelgroep of op één specifieke taak en zelfstandig opereren.

 • De Amnesty International Groep van de Boskapel organiseert ongeveer iedere zes weken, behalve in juli en augustus, een aktie na de zondagsdiensten van 9.30 en 11.00. Deze akties kunnen zijn een brievenaktie, een groetenkaart, een folder met informatie of een stand met verkoop van artikelen van Amnesty International. De Boskapel is een katholieke gemeenschap, die begeleid wordt door de Paters Augustijnen met aandacht voor de ontwikkelingen van deze tijd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


  De Boskapel


Studentengroep Nijmegen is een groep voor en door studenten op de universiteit en de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.

 • Hoi! Wij zijn de Amnesty International Studentengroep van Nijmegen. Met een enthousiaste groep van ongeveer twintig leden zetten wij ons in voor de mensenrechten werelwijd en voor de bewustwording van de mensenrechten onder studenten. Dit doen wij door het organiseren van allerlei activiteiten, zoals filmavonden, debatten en benefietconcerten. 
  Bovendien kunt je ons iedere maand met een stand vinden op de de HAN en de Universiteit en op allerlei festivals en markten. 
  Daarnaast is er iedere derde dinsdag van de maand een schrijfavond waar wij brieven voor gevangenen schrijven. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen, hiervoor hoef je geen lid te zijn van de studentengroep.

  Wil jij ook actief worden en je inzetten voor de mensenrechten? Neem dan contact met ons op! Of kom naar een ledenavond. Twee keer per jaar organiseren wij een ledenavond voor geïntereseerden en nieuwe leden.


  Website: https://amnestystudentgroupnijmegen.weebly.com/.
  Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form