Books4Life

De opbrengst van de winkel van Books4Life Nijmegen gaat jaarlijks naar goede doelen die actief zijn op het gebied van humanitaire hulp en mensenrechten. De helft van de winkelopbrengst gaat via Books4Life Nederland naar specifieke projecten van Amnesty International en Oxfam Novib, de andere helft gaat naar kleinschalige doelen die worden gerund vanuit de regio Nijmegen, te weten Caminul Philip (voor hun project dagopvang kinderen Roemenië), Empowering girls Gambia (voor hun project voor een bassischool in Farato), Martus Foundation (voor hun project verbeteren van de zorg voor de minderbedeelden in Kahama, een stad in Tanzania) en Quiet Nijmegen (voor hun projecten voor kinderen en alleenstaande moeders).

De uitreiking van de cheques aan de goede doelen vond plaats op zondag 3 juli in de winkel.

Namens Amnesty was Harry de Ridder, voorzitter van Amnesty Nijmegen, aanwezig die een verhaal hield over cijfers waar je blijvan wordt en cijfers die je bedroefd maken.

b4l presentatie

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form